Hoe een koeienhuid op de juiste manier te gebruiken?

Koeienhuiden brengt elke kamer natuurlijkheid. Ze worden al eeuwen in traditionele omgevingen gebruikt en spelen zelfs vandaag nog goed met postmoderne instellingen. In dit artikel beschrijven we enkele manieren om koeienhuiden te gebruiken om de juiste ervaring te creëren.

Hoe een koeienhuid op de juiste manier te gebruiken?

Dierenhuiden

Voor deze look, ontworpen voor de woonkamer met traditionele thema’s, wordt het accent gelegd op bepaalde delen van het decor, terwijl de rest gedempt blijft. De beige kleur werkt goed in dit opzicht.

Gordijnen en stoelhoezen kunnen beige worden gehouden met een bruine tint. De kussens zijn bedekt met dierenprints, zoals luipaard- of cheetah-prints. Deze zouden geen authentieke weergave moeten hebben, alleen een suggestie zou moeten volstaan. De afdrukken moeten echter een donkere bruine tint hebben, passend bij de koeienhuid, die de ster van de show zal zijn.

Dan komen we bij de huid, die onder de tafel zal worden geplaatst. Het moet een witte of gebroken witte basis hebben, met een donkerbruine massa. De vloer kan bedekt zijn met een beige-bruin tapijt, of een houten vloer hebben, met een lichtgekleurd hout.

Postmodern beton

Als uw woonkamer een authentieke betonnen vloer heeft (grijsachtige kleur), past deze look er perfect bij. Verharde of grijs betegelde vloeren zullen ook werken. De muren moeten wit zijn, met een grijze ophanging als een tapijt of een schilderij. U kunt ook een ophanging gebruiken die is gegoten of gegoten in brons grijs. Begin met het bedekken van de effen grijze sofa’s, de covers en de kussens.

De middelste tafel moet volledig wit zijn met minimale onderdelen. Het kan een stuk metaal zijn met een ronde bovenkant. Deze tafel wordt gelaagd met een koeienhuid eronder. De koeienhuid hoort in de authentieke gebroken witte tint te zitten zonder vlekken of zwarte of bruine delen. Zowel de niet-geometrische vorm als de kleur van de huid contrasteren met het stuk en trekken op hun beurt de aandacht.

Kerst decor

Een koeienhuid voelt comfortabel aan in een omgeving met een winterthema. U kunt de stijl van uw woonkamer verfijnen met een goed gekozen en goed geplaatst koeienhuid. Tijdens de kerstperiode kunt u kiezen voor een sneeuwwitte look, met witte gordijnen, behang en bankhoezen. Koeienhuid onder meubilair kan wit zijn met bruine vlekken of koeienhuid met een zwart-wit patroon. Als het vloeroppervlak lege ruimte toelaat, kunt u een huid voor de open haard plaatsen.

Koeienhuiden kunnen direct een luxueus gevoel geven als het op de juiste manier wordt gebruikt. De zachte, zachte aanwezigheid van een authentieke huid onder de vloer verhoogt de stemming en beschrijvingen worden als ‘hemels’ weergegeven. De tips in dit artikel zullen u zeker helpen bij het kiezen van het juiste tapijt en het op de juiste manier plaatsen, in overeenstemming met de inrichting van de kamer.

Leave a Comment