Gjør ditt hjem gulv tiltrekkende med jute tepper

Naturfibertepper blir stadig mer brukt og blir mer populære i dag, på grunn av både dems attraktive nøytralvev og bærekraftig natur. I motsetning til flere andre syntetiske tepper og matter, som krever til å produsere fossilt brensel og petroleum, og ender opp i en deponi, er naturlige fibertepper bionedbrytbare og fornybare. En av de vanligste og billigste naturfiberteppene er jute.

 

Jute er en naturlig plantefiber, som i dag blir vanligvis  omgjort til matter og tepper. Jute vokser best i fukt, varm klimatisk forhold, som for eksempel i India og Bangladesh. Jute-tepper og matter er en av de mest bærekraftige alternativene for ditt hjem og arbeidsplass på grunn av deres mykhet og holdbarhet.

Jute-tepper er mer skjøre og delikate enn de andre fiberfibertepper, men det er et av de beste valgene for gulvet. Denne fantastiske naturlige fiberen er miljøvennlig og ideelt gulvalternativ for kontoret eller hjemme!

 

BUDJSETT VENNLIG VALG

Jute-tepper er en av de billigeste  gulvbeleggene i naturlig fiber. De pleier å koste mindre enn andre typer tepper. Dette er på grunn av den raske vekstperioden og overflod av denne naturlige fiberen, jute. I motsetning til noen få vanlige oppfatninger miljøvennlige gulvbelegg, er Jute-tepper faktisk et ganske budsjettvennlig valg.

 

BRANNSIKKERT

Mens jute-stoffet ikke er helt brannbestandig, er det en fiber som ikke kan brenne. Det kan ta ild, men brann vil ikke holde opp i lengre tid. På grunn av  flere naturlige egenskaper, oljene og den innebygde strukturen i jute-tepper gjør dem motstandsdyktig mot brann. Jute-tepper i hjem eller arbeidsplass kan unngå spredning av utilsiktede branner.

ATTRAKTIVT LOOK

Jute-tepper er godt kjent for sin naturlige skjønnhet og utseende. Hele utseendet på jute-tepper og matter er ganske lik de andre gulvbelegg. De er tilgjengelige i forskjellige farger og nøytrale mønstre. Jute tepper og matter er tilpassbare til de fleste interiørdesign estetikk fra tradisjonell til moderne utseende.

 

LAV VEDLIKEHOLD OG VEDLIKEHOLD

Jute gulvbelegg krever ganske lite vedlikehold og omsorg. Disse naturlige tepper maskerer støv, hår og smuss godt, og den beste delen er at enkel støvsuging er nok til å holde jute-tepper vakre og rene langsiktige.

Husk at jute ikke kan komme i kontakt med vann, eller på kommer den til å  flekke og smuldre, så ta vare på at du skal aldri dampe eller bruke våt shampoo på jute-tepper .

 

BARN OG Kjæledyr-VENNLIG

Jute gulvbelegg er et veldig godt alternativ for familie hjem. Bare støvsug det en eller to ganger i en uke (avhengig av fottrafikk), og det vil se elegant og pent ut. Det beste med jute-tepper er at de ikke er irriterende for huden, noe som betyr at barna dine selv kan spille på jute gulvbelegg.

Å VIKLE DEN OPP

Så, der har du det, noen av de store grunnene til at du burde bruke jute-tepper og gjøre din plass mer tiltrekkende.

Leave a Comment